Αθήνα 28 Νοεμβρίου  2012

Ολοκληρώθηκαν επιτυχώς τα επιπρόσθετα προγράμματα εκπαίδευσης παιδιών Δημοτικών Σχολείων για την περίοδο του Φθινόπωρου 2012.

Εκτός των προγραμμάτων της Ελληνικής Αστυνομίας (Οι κίνδυνοι γύρω μας), του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος (Οι κίνδυνοι της φωτιάς) και των Εθελοντών Νοσηλευτών (Πρώτες βοήθειες) που υλοποιήθηκαν για πρώτη φορά την Άνοιξη 2012 και επαναλήφθηκαν το Φθινόπωρο 2012, κατά την τρέχουσα περίοδο πραγματοποιήθηκαν περαιτέρω και τα εξής προγράμματα:

Στελέχη της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας υλοποίησαν το πρόγραμμα:

  • Αγαπώ με ασφάλεια. Πότε και πώς πλησιάζουμε αδέσποτα ζώα, σωστή συμπεριφορά, θέματα υγιεινής και ασφάλειας και υποχρεώσεις υποστήριξης κατοικίδιων ζώων.

 

 

Στελέχη του Συλλόγου προστασίας και περίθαλψης άγριας ζωής Anima υλοποίησαν το πρόγραμμα:

  • Πόλη και άγρια ζώα. Αναγνώριση-διάκριση άγριων ζώων στον αστικό και περιαστικό ιστό, ενέργειες (ενδεικνυόμενοι αλλά και προς αποφυγή χειρισμοί) σε περιπτώσεις εγκλωβισμού / εγκατάλειψης / τραυματισμού. 

Αξιωματικοί του τμήματος Τροχαίας Αγίας Παρασκευής υλοποίησαν το πρόγραμμα:

  • Ασφαλώς κυκλοφορώ. Ενημέρωση των μαθητών σε σχέση με τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν ως οδηγοί / πεζοί / επιβάτες, προβολή εκπαιδευτικής ταινίας, βιωματική επίδειξη και χειρισμός από τα παιδία εξοπλισμού της Τροχαίας όπως  ραντάρ καταγραφής ταχύτητας οχημάτων και αλκοολομέτρου. 

Όλα τα ανωτέρω προγράμματα υλοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της επίσκεψης των σχολείων στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στην Νέα Μάκρη, παράλληλα με το κύριο πρόγραμμα οδικής ασφάλειας.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Άνοιξη 2013 με την επανάληψη τους αλλά και την προσθήκη νέων από άλλους σημαντικού κύρους και αξιοπιστίας φορείς.

Jummicar in TV

Δείτε από το 52:07’

Τελευταία Νέα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ

Γ' ΣΕΠΤΕΜΡΙΟΥ 153-155, Τ.Κ: 112 51
210 8624486, FAX: 210 8673552
jumicar@jumicar.gr

ΠΑΡΚΟ Ν.ΜΑΚΡΗΣ

Λεωφόρο Μαραθώνος 1,  Τ.Κ: 19005
22940-50120
jumicar@otenet.gr

Τιμοκατάλογος

Joomla templates by Joomlashine